تمدید ویزای کار استرالیا در تعطیلات

تمدید ویزای کار استرالیا در تعطیلات
به نقل از استرالیا اینفو کارگران دارای ویزای کار استرالیا از این پس می‌توانند بجای تمدید سه ماهه روادید به علت تعطیلات، در بازه های ۱۲ ماهه روادید کار خود را تمدید کنند.
براساس گزارش رسانه های استرالیا، تاکنون بیش از ۵۰۰ کارگر مهاجر در استرالیا برای استفاده از این طرح درخواست داده اند.
اکنون کارگران فصلی که در صنعت باغبانی استرالیا فعالیت می‌کنند می‌توانند پس از پایان فصل کشاورزی در سایر صنایع نیز فعالیت کنند.

نیو ساوت ولز متعهد به افزایش تعداد مهاجران استرالیا

به نقل از استرالیا اینفو نیو ساوت ولز متعهد به افزایش تعداد مهاجران تجاری می شود.
دولت استرالیا به منظور جذب مهاجران تجاری در نیوساوت ولز (NSW) اعلام کرده است که قصد جذب 350 متقاضی تجارت در استرالیا را دارند که 89 میلیون دلار سرمایه گذاری، 1120 شغل و 560 میلیون دلار صادرات تولید خواهند کرد.
در گذشته سعی براین بود که متقاضیان مهاجرت به استرالیا به سمت مناطق روستایی سوق داده شوند اما اکنون دولت درصدد از تا کارگران ماهر و حامیان اقتصادی را به سیدنی جذب کند تا علاوه بر کارگر ماهر، تعداد متخصصان مهاجر به استرالیا را از ۳۵۰ نفر در سال به حداقل ۷۰۰ افزایش دهد.
به عنوان بخشی از این طرح دولت قصد دارد تا با جذب متقاضیان تحصیل در استرالیا، کمبود نیروی متخصص خود را در بخش‌های امور مالی، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی، داروها؛ و فیلم و تلویزیون تأمین کند.

افزایش مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷

افزایش مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷
به نقل از استرالیا اینفو آمار منتشر شده توسط اداره مهاجرت استرالیا نشان می دهد که در سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ بیش از ۲۵۷ هزار نفر پس از مهاجرت به استرالیا، اقامت در استرالیا را به عنوان گزینه اصلی ادامه زندگی خود انتخاب کرده اند. این مسئله افزایش ۴۰ درصدی صدور ویزای استرالیا در ۱۰ سال گذشته را نشان می‌دهد.
این خود نشان دهنده جذابیت زندگی در استرالیا به عنوان یک مکان برای جدید برای زندگی است و شمار زیادی روزانه برای اقامت دائم استرالیا درخواست می‌دهند که بخشی از آنها دانشجویانی هستند که قصد تحصیل در استرالیا را دارند و متقاضیان کار در استرالیا در رتبه بعدی قرار دارند.
اتباع بیش از ۲۰۰ کشور دنیا متقاضی مهاجرت به استرالیا هستند که شهروندان انگلیس در رتبه اول متقاضیان قرار دارد و پس از آنها چین و هند بیشترین درخواست ویزای استرالیا را دارند.

حداکثر زمان تحصیل در استرالیا

حداکثر زمان تحصیل در استرالیا 
به نقل از استرالیا اینفو تحصیل در استرالیا راهی عالی برای تجربه یک زندگی منحصر به فرد خواهد بود و باعث کسب مهارت‌های جدیدی برای شماست. دانشگاه های استرالیا در سطح جهانی هستند و همچنین کالج‌های حرفه‌ای و آکادمی های برجسته زبان انگلیسی برای حمایت از دانشجویان بین المللی وجود دارد.
اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید باید با درخواست ویزای تحصیلی استرالیا شروع کنید. ویزای دانشجویی استرالیا براساس بند ۵۰۰ قانون مهاجرت استرالیا می‌بایست توسط خود متقاضی درخواست شود.
مدت ویزای دانشجویی بستگی به برنامه ای دارد که انتخاب می کنید:
اگر شما برای یک دوره 6 ماهه ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 6 ماه معتبر خواهد بود
اگر برای یک برنامه 3 ساله ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 3 سال معتبر خواهد بود
برنامه انتخابی شما باید بین 12 تا 52 هفته باشد تا واجد شرایط دریافت ویزای دانشجویی باشد.

مدارک اخذ ویزای استرالیا

مدارک اخذ ویزای استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو دفتر اخذ ویزای استرالیا به دولت استرالیا وابسته نیست و بصورت یک نهاد مستقل عمل می‌کند. درصورت درخواست مستقیم ویزا از دولت استرالیا هزینه بسیار کمتری یا بصورت رایگان محاسبه خواهد شد.
مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا به شرح زیر است :
سن متقاضی اقامت استرالیا می‌بایست کمتر از ۵۰ سال باشد
متقاضی مهاجرت به استرالیا می‌بایست توانایی کافی در مکالمه زبان انگلیسی برای کار در استرالیا را داشته باشد.
شغل مورد نظر متقاضی کار در استرالیا می‌بایست در فهرست مشاغل مورد تایید اداره کار و مهاجرت استرالیا باشد،.
متقاضی زندگی و کار در استرالیا می‌بایست قبل از ارائه درخواست اخذ ویزای کاری استرالیا ابتدا توسط اداره ارزیابی مشاغل استرالیا ارزیابی و مهارت وی در شغل مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد.
تمامی متقاضیان ورود به استرالیا می‌بایست توسط پزشک معتمد اداره مهاجرت استرالیا مورد معاینه قرار گیرند تا گواهی سلامت آنها صادر شود.
همچنین متقاضی زندگی در استرالیا می‌بایست از لحاظ روانی و شخصیتی نیز مورد بررسی و معاینه قرار گیرد.
چنانچه شخص نتواند موارد فوق را برآورده کند درخواست اقامت استرالیای وی مورد تأیید قرار نخواهد گرفت.

تغییرات مهم در ویزای بازنشستگی استرالیا

تغییرات مهم در ویزای بازنشستگی استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو اداره مهاجرت و گردشگری استرالیا جزئیات جدید اخذ ویزای بازنشستگی استرالیا را اعلام کرد. این تغییرات برای مشمولان بند ۴۱۰ قانون بازنشستگی قابل اعمال است.
کسانی که پس از این تاریخ شامل بند ۴۱۰ قانون بازنشستگی می‌شوند از مزایای جدید ویزای بازنشستگی برخوردار خواهند شد مانند حقوق کار کامل و ۴ سال ویزای رولینگ، جزئیات بیشتر درمورد این تغییرات در هفته های آینده ارائه خواهد شد.
چنانچه شما تمایل به اخذ ویزای بازنشستگی استرالیا دارید می‌بایست دراسرع وقت نسبت به ارائه آن اقدام کنید تا بتوانید از این نوع ویزا و مزایای جدید آن استفاده کنید. لازم به ذکر است که برنامه های مربوط به بند ۴۱۰ قانون ویزای بازنشستگی دارای محدودیت زمانی هستند.

حداقل امتیاز لازم برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

حداقل امتیاز لازم برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو اداره مهاجرت و گردشگری استرالیا اعلام کرد حداقل امتیاز مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا افزایش یافته و پس از این داوطلبان تحصیل در استرالیا می‌بایست حداقل امتیاز ۱۲۰ را ارائه دهند.
درخواست های جدید می‌بایست تحت کلاس ۸۸۰ از قوانین مهاجرت استرالیا ارائه شود و برای اقامت در استرالیا باید مدارک مالی مرتبط با تمکن مالی را نیز ارائه دهند.

افزایش ۲۰هزار نفری مهاجرت سالانه به استرالیا

افزایش ۲۰۰۰۰ نفری مهاجرت سالانه به استرالیا
برنامه مهاجرت به استرالیا در حال حاضر با افزایش ۲۵ درصدی تعداد متقاضی کار در استرالیا نسبت به سال گذشته مواجه شده است. این افزایش قابل توجه ورود نیروی کار ماهر به استرالیا، رکورد مهاجرت کاری به استرالیا را به تعداد ۹۷۵۰۰ رسانده است.
براساس آمارهای اداره مهاجرت، برای هشتمین سال متوالی این افزایش صدور ویزای کار استرالیا رخ داده است.
این تعداد برای کمبود نیروی کار ماهر در استرالیا کافی بوده م امکان اقامت در استرالیا برای آنها فراهم شده است.
دولت برنامه هايی برای افزایش سطح دسترسی اینترنت در دست بررسی دارد تا کارگران ماهر مهاجر از طریق کارفرمایان خود بتوانند در بازار کار جهانی بهتر عمل کنند.
یک برنامه آزمایشی هم در دست بررسی است تا برای متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی استرالیا پس از اتمام دوران تحصیل، اقامت دائم استرالیا را اخذ و آنها را بکارگیری کنند.

تقویت ویزای شغلی استرالیا

تقویت ویزای شغلی استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو از نوامبر سال جاری کسانی که ویزای کار استرالیا دریافت کرده اند پس از برداشت فصلی در مناطق کشاورزی و در زمان تعطیلات کریسمس می‌توانند با ارائه یک معرفی نامه از سوی کارفرمای خود مجدد یک ویزای کاری استرالیا درخواست کنند. این یک تغییر عمده در قوانین مهاجرت به استرالیا بوده و امکان اقامت در استرالیا را در زمان تعطیلات کریسمس به دارندگان ویزای کار استرالیا می‌دهد.
در ۱۴ آوریل دولت استرالیا اعلام کرده بود که این تغییرات برای جبران کمبود نیروی انسانی در زمان تعطیلات کریسمس می باشد.

دولت استرالیا درنظر دارد برای کسانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند نیز تسهیلات ویژه ای فراهم کند اما کماکان قوانین سختگیرانه ای برای کسانی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند وجود دارد. چراکه اعطای شهروندی استرالیا برای دولت این کشور بارمالی خواهد داشت.
نگرانی که این تغییر جدید ایجاد کرده است تمایل کارگران به اقامت دائم استرالیا است که می بایست برای آن نیز راه حلی اندیشیده شود.

تغییرات قانون مهاجرت کاری استرالیا

تغییرات قانون مهاجرت کاری استرالیا
به گزارش استرالیا اینفو  از تاریخ ۲ آوریل سال ۲۰۱۸ تغییرات جدیدی در قانون مهاجرت استرالیا اعمال خواهد شد که برآن اساس کارفرمایان استرالیایی برای تامین نیروی کار ماهر می‌توانند با شرایط جدیدتری از افرادی که مهاجرت به استرالیا کرده اند استفاده کنند. متقاضیان ویزای کار استرالیا از این پس می‌توانند براساس ابلاغ اداره مهاجرت و گردشگری استرالیا و طبق قانون مهاجرتی استرالیا بند ۴۵۷ برای اخذ ویزای کار استرالیا درخواست بدهند.
اقامت استرالیا برای آن دسته از کسانی که با درخواست اخذ ویزای کاری آنها موافقت شود ممکن خواهد بود.
متقاضیان درخواست اخذ ویزای استرالیا در زمان درخواست هم میتوانند در داخل استرالیا باشند هم در خارج آن.
پزشکان نیز می‌توانند برای اخذ ویزای پزشکی استرالیا اقدام کنند که خود در زیر مجموعه ویزای فوری استرالیا قرار می‌گیرد.
کسانی که هم‌اکنون به تحصیل در استرالیا مشغول هستند می‌توانند پس از اتمام تحصیلات برای درخواست اقامت استرالیا اقدام کنند.