مدارک اخذ ویزای استرالیا

مدارک اخذ ویزای استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو دفتر اخذ ویزای استرالیا به دولت استرالیا وابسته نیست و بصورت یک نهاد مستقل عمل می‌کند. درصورت درخواست مستقیم ویزا از دولت استرالیا هزینه بسیار کمتری یا بصورت رایگان محاسبه خواهد شد.
مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا به شرح زیر است :
سن متقاضی اقامت استرالیا می‌بایست کمتر از ۵۰ سال باشد
متقاضی مهاجرت به استرالیا می‌بایست توانایی کافی در مکالمه زبان انگلیسی برای کار در استرالیا را داشته باشد.
شغل مورد نظر متقاضی کار در استرالیا می‌بایست در فهرست مشاغل مورد تایید اداره کار و مهاجرت استرالیا باشد،.
متقاضی زندگی و کار در استرالیا می‌بایست قبل از ارائه درخواست اخذ ویزای کاری استرالیا ابتدا توسط اداره ارزیابی مشاغل استرالیا ارزیابی و مهارت وی در شغل مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد.
تمامی متقاضیان ورود به استرالیا می‌بایست توسط پزشک معتمد اداره مهاجرت استرالیا مورد معاینه قرار گیرند تا گواهی سلامت آنها صادر شود.
همچنین متقاضی زندگی در استرالیا می‌بایست از لحاظ روانی و شخصیتی نیز مورد بررسی و معاینه قرار گیرد.
چنانچه شخص نتواند موارد فوق را برآورده کند درخواست اقامت استرالیای وی مورد تأیید قرار نخواهد گرفت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *