حداکثر زمان تحصیل در استرالیا

حداکثر زمان تحصیل در استرالیا 
به نقل از استرالیا اینفو تحصیل در استرالیا راهی عالی برای تجربه یک زندگی منحصر به فرد خواهد بود و باعث کسب مهارت‌های جدیدی برای شماست. دانشگاه های استرالیا در سطح جهانی هستند و همچنین کالج‌های حرفه‌ای و آکادمی های برجسته زبان انگلیسی برای حمایت از دانشجویان بین المللی وجود دارد.
اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید باید با درخواست ویزای تحصیلی استرالیا شروع کنید. ویزای دانشجویی استرالیا براساس بند ۵۰۰ قانون مهاجرت استرالیا می‌بایست توسط خود متقاضی درخواست شود.
مدت ویزای دانشجویی بستگی به برنامه ای دارد که انتخاب می کنید:
اگر شما برای یک دوره 6 ماهه ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 6 ماه معتبر خواهد بود
اگر برای یک برنامه 3 ساله ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 3 سال معتبر خواهد بود
برنامه انتخابی شما باید بین 12 تا 52 هفته باشد تا واجد شرایط دریافت ویزای دانشجویی باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *