لغو متقابل ویزای آلمان و ویزای استرالیا

لغو متقابل ویزای آلمان و ویزای استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو پس از توافق جدیدی که در برلین انجام شد هزاران جوان آلمانی و استرالیایی فرصت دارند تا از یک تعطیلات فرح بخش در کشورهای یکدیگر لذت ببرند.
ترزا گامبرو وزیر امور خارجه و مهاجرت و شهروندی آلمان اعلام کرد که الکساندر دانر وزیر امور خارجه و تجارت استرالیا در سفر اخیر خود به آلمان در هفته جاری توافقنامه لغو ویزای استرالیا در مقابل لغو ویزای آلمان را امضا کرد.
این توافق به کسانی که در تحصیل در آلمان می‌کنند و قصد سفر به استرالیا را دارند اجازه می‌دهد که بدون اخذ روادید استرالیا به این کشور سفر کنند و در مقابل آنهایی که هم اکنون مشغول کار در استرالیا هستند می‌توانند برای گردشگری در آلمان بدون اخذ ویزای آلمان اقدام کنند.
آلمان یکی از اصلی ترین مقاصد سفر برای کسانی هست که هم اکنون مشغول کار در استرالیا هستند و در صورت واجد شرایط بودن می‌توانند حتی تا یک سال مجوز سفر به آلمان دریافت کنند. هر سال بیش از 12،000 کارگر استرالیایی برای گذراندن تعطیلات سفر به آلمان را تجربه می‌کنند و بیش از 130،000 گردشگر آلمانی نیز از سفر به استرالیا لذت می‌برند.
آقای دانر گفت: این توافق باعث تقویت روابط دوجانبه آلمان و استرالیا خواهد شد.
خانم گامبرو گفت: “رشد اقتصادی که توسط مسافران جوان آلمانی به اقتصاد استرالیا ارائه شده است، از سوی بخش گردشگری و کارفرمایان ما تحلیل می شود.” خانم گامبورو گفت که بیش از 58،000 شهروند آلمانی از سال 2000 به قصد اخذ ویزای گردشگری استرالیا اقدام کرده اند.
توافقنامه تعطیلات کاری اجازه می‌دهد تا جوانان بین 18 تا 30 ساله بتوانند برای یکبار در طول عمر خود از تعطیلات حداکثر تا 12 ماه در کشور مقابل براساس توافقنامه استفاده کنند. این توافق برای ترویج روابط فرهنگی مابین دو کشور طراحی شده است.

جذب متقاضیان کار در استرالیا

جذب متقاضیان کار در استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو متقاضیان کار در استرالیا می‌بایست در ابتدا درخواست ویزای کار استرالیا برای رده ماهر ارائه دهند. آنها قبل از ارسال مدارک می‌بایست به رفع نواقص اقدام کنند.
درحال حاضر این امکان برای اتباع چند کشور فراهم شده است که عبارتند از استرالیای جنوبی، تاسمانی و ویکتوریا.
دولت نیو ساوت ولز (NSW) اخیرا اعلام کرد که با ارزیابی معیارهای انتخاب در اوایل ماه مارس 2006 و با اداره مشاغل در NSW برای ارائه اقامت دائم استرالیا مشورت کرده است. بر اساس اطلاعاتی که تا به امروز ارائه شده است، دولت NSW مشخص کرده است که این معیارها به تخصص خاصی در مشاغل مختلف نیاز دارد و مستلزم مهارت های عالی تر، تجربه کاری و مهارت های زبان انگلیسی برای اقامت و کار در استرالیا خواهد بود.
در حالی که دولت NSW درخواست های مربوط به برنامه STNI را قبول می کند، آنها نمی‌توانند تا قبل از دریافت تایید رسمی دولت، مهاجرت به استرالیا داشته باشند.
مقرر گردید پس از جمع آوری اطلاعات اضافی مورد نیاز در برنامه STNI دولت NSW اطلاعات عمومی را در دسترس قرار دهد.

سفر به استرالیا با پاسپورت معتبر یونانی

سفر به استرالیا با پاسپورت معتبر یونانی
به نقل از استرالیا اینفو مقامات یونان اعلام کرده اند که گذرنامه های یونانی که قبل از ژانویه سال 2006 صادر شده اند دیگر برای سفر به استرالیا معتبر نخواهد بود.
مهاجران استرالیا که با گذرنامه های قدیمی یونان سفر می‌کنند ممکن است پس از این برای سفر به سایر کشورها نیز با مشکل مواجه شوند، چرا که سیستم روادید یونان برای افزایش ضریب ایمنی و تجهیز به فناوری های پیشرفته جهت مطابقت با بالاترین استانداردهای امنیتی دچار تغییرات عدیده‌ای شده است.
هر پاسپورت یونانی که قبل از ژانویه 2006 صادر شده است باید با گذرنامه های جدید جایگزین شود، البته آنها تا تاریخ انقضاء خود (پنج سال از تاریخ صدور) باقی خواهد ماند اما برای سفر به اغلب کشورها مناسب نخواهند بود.
یونانی هایی که برنامه سفر به استرالیا را درپیش دارند باید مطمئن باشند که گذرنامه آنها مطابق با سیستم جدید روادید یونان است.
یونانی هایی که متقاضی اخذ ویزای فوری استرالیا هستند و درمورد وضعیت گذرنامه خود و یا نحوه درخواست برای یک نفر جدید مطمئن نیستند، توصیه می‌شود با نزدیک ترین سفارت یونان تماس بگیرند.

روز ملی استرالیا و اضافه شدن 14 هزار شهروند جدید

روز ملی استرالیا و اضافه شدن 14 هزار شهروند جدید
روز استقلال استرالیا در تاریخ 26 ژانویه اهمیت ویژه ای برای 14 هزار نفر از ساکنین استرالیا دارد چه که 14 هزار نفر از 90 کشور مختلف متقاضی اخذ اقامت دائم استرالیا هستند و با فرا رسیدن این روز می‌توانند به آرزوی خود برسند. برای اخذ شهروندی استرالیا شما می‌بایست حداقل پنج ماه گذشته را در استرالیا ساکن بوده و در طول دوسال گذشته نیز حداقل 12 ماه در استرالیا ساکن بوده باشید تا بتوانید واجد شرایط اخذ ویزای دائم استرالیا شوید.

مقررات مالیاتی برای دارندگان ویزای موقت استرالیا

مقررات مالیاتی برای دارندگان ویزای موقت استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو در تاريخ 16 فوریه خزانه داری مرکزی استرالیا تغییرات مربوط به نحوه پرداخت مالیات برای ساکنان موقت استرالیا را اعلام کرد که مربوط به معافیت مالیاتی درآمدهای حاصل از منابع خارجی است.
این تغییرات به این معنی است که صاحبان ویزای موقت کار استرالیا برای درآمدهای حاصل از منابع خارجی مالیات نخواهند پرداخت اما برای تمام درآمدهای حاصل از دستمزد کار در استرالیا و همچنین حقوق و دستمزد کارکنان دولتی استرالیا مالیات تعلق خواهد گرفت.
درخصوص اتباع ایالات متحده آمریکا که ساکن موقت استرالیا هستند برای کمک به کسب و کار و دسترسی به کارکنان ماهر و جذب نیروی متخصص در استرالیا قوانین مالیاتی مجزایی تصویب شده است تا علاوه بر تسهیل مهاجرت به استرالیا برای اتباع آمریکا ، شرایط کسب و کار در استرالیا نیز برای آنها فراهم شود

فرم اخذ ویزای بازنشستگی استرالیا

فرم اخذ ویزای بازنشستگی استرالیا
به نقل از استرالیا اینفو برای درخواست ویزای بازنشستگی استرالیا، متقاضی اصلی می‌بایست بیش از 55 سال سن داشته باشد و بجز همسر هیچ وابستگی دیگری نداشته و همچنین تمکن مالی کافی برای زندگی در استرالیا داشته باشد. علاوه بر رعایت این معیارها، متقاضیان برای دریافت کمک مالی از یک ایالت دولتی در استرالیا می‌بایست با یک شرکت استرالیایی قرارداد کار موقت در استرالیا داشته باشد.
درحال حاضر تمام دولت‌های محلی استرالیا دراین برنامه واگذاری ویزای استرالیا شرکت می‌کنند به جز ولز و نیوسات ولز که حمایت مالی از متقاضیان اقامت در استرالیا انجام نمی‌دهند و سیدنی پایتخت استرالیا که درحال حاضر قادر به تامین سرمایه مورد نیاز حمایت از مهاجرین استرالیا نیست.
اگر شما به دنبال حمایت از دولت ویکتوریا برای اخذ ویزای بازنشستگی استرالیا هستید می‌بایست فرم درخواست کمک مالی استرالیا را در اداره امور مهاجرت تجاری استرالیا برای پردازش اطلاعات کامل نمایید.

تمدید ویزای کار استرالیا در تعطیلات

تمدید ویزای کار استرالیا در تعطیلات
به نقل از استرالیا اینفو کارگران دارای ویزای کار استرالیا از این پس می‌توانند بجای تمدید سه ماهه روادید به علت تعطیلات، در بازه های ۱۲ ماهه روادید کار خود را تمدید کنند.
براساس گزارش رسانه های استرالیا، تاکنون بیش از ۵۰۰ کارگر مهاجر در استرالیا برای استفاده از این طرح درخواست داده اند.
اکنون کارگران فصلی که در صنعت باغبانی استرالیا فعالیت می‌کنند می‌توانند پس از پایان فصل کشاورزی در سایر صنایع نیز فعالیت کنند.

نیو ساوت ولز متعهد به افزایش تعداد مهاجران استرالیا

به نقل از استرالیا اینفو نیو ساوت ولز متعهد به افزایش تعداد مهاجران تجاری می شود.
دولت استرالیا به منظور جذب مهاجران تجاری در نیوساوت ولز (NSW) اعلام کرده است که قصد جذب 350 متقاضی تجارت در استرالیا را دارند که 89 میلیون دلار سرمایه گذاری، 1120 شغل و 560 میلیون دلار صادرات تولید خواهند کرد.
در گذشته سعی براین بود که متقاضیان مهاجرت به استرالیا به سمت مناطق روستایی سوق داده شوند اما اکنون دولت درصدد از تا کارگران ماهر و حامیان اقتصادی را به سیدنی جذب کند تا علاوه بر کارگر ماهر، تعداد متخصصان مهاجر به استرالیا را از ۳۵۰ نفر در سال به حداقل ۷۰۰ افزایش دهد.
به عنوان بخشی از این طرح دولت قصد دارد تا با جذب متقاضیان تحصیل در استرالیا، کمبود نیروی متخصص خود را در بخش‌های امور مالی، فناوری اطلاعات، بیوتکنولوژی، داروها؛ و فیلم و تلویزیون تأمین کند.

افزایش مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷

افزایش مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷
به نقل از استرالیا اینفو آمار منتشر شده توسط اداره مهاجرت استرالیا نشان می دهد که در سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷ بیش از ۲۵۷ هزار نفر پس از مهاجرت به استرالیا، اقامت در استرالیا را به عنوان گزینه اصلی ادامه زندگی خود انتخاب کرده اند. این مسئله افزایش ۴۰ درصدی صدور ویزای استرالیا در ۱۰ سال گذشته را نشان می‌دهد.
این خود نشان دهنده جذابیت زندگی در استرالیا به عنوان یک مکان برای جدید برای زندگی است و شمار زیادی روزانه برای اقامت دائم استرالیا درخواست می‌دهند که بخشی از آنها دانشجویانی هستند که قصد تحصیل در استرالیا را دارند و متقاضیان کار در استرالیا در رتبه بعدی قرار دارند.
اتباع بیش از ۲۰۰ کشور دنیا متقاضی مهاجرت به استرالیا هستند که شهروندان انگلیس در رتبه اول متقاضیان قرار دارد و پس از آنها چین و هند بیشترین درخواست ویزای استرالیا را دارند.

حداکثر زمان تحصیل در استرالیا

حداکثر زمان تحصیل در استرالیا 
به نقل از استرالیا اینفو تحصیل در استرالیا راهی عالی برای تجربه یک زندگی منحصر به فرد خواهد بود و باعث کسب مهارت‌های جدیدی برای شماست. دانشگاه های استرالیا در سطح جهانی هستند و همچنین کالج‌های حرفه‌ای و آکادمی های برجسته زبان انگلیسی برای حمایت از دانشجویان بین المللی وجود دارد.
اگر قصد تحصیل در استرالیا را دارید باید با درخواست ویزای تحصیلی استرالیا شروع کنید. ویزای دانشجویی استرالیا براساس بند ۵۰۰ قانون مهاجرت استرالیا می‌بایست توسط خود متقاضی درخواست شود.
مدت ویزای دانشجویی بستگی به برنامه ای دارد که انتخاب می کنید:
اگر شما برای یک دوره 6 ماهه ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 6 ماه معتبر خواهد بود
اگر برای یک برنامه 3 ساله ثبت نام کنید، ویزای دانشجویی شما 3 سال معتبر خواهد بود
برنامه انتخابی شما باید بین 12 تا 52 هفته باشد تا واجد شرایط دریافت ویزای دانشجویی باشد.